Новини

Базовий гардероб 2016

Базовий гардероб - це дуже цікаве поняття. Не ігноруйте поради стилістів і постарайтеся сформувати свій базовий гардероб. Це 8-10 універсальних за кольором і формою речей, які можна поєднувати між собою ііншими речами, складаючи все нові і нові образи! Приклади речей базового гардероба: сіру сукн..

Модні кольори одягу 2016-2017

Практично всі модні будинки зійшлися на думці, що кольором сезону осінь - зима 2016 - 2017 повинен бутисаме рожевий. Шановні блондинки, незважаючи на жарти і розхожі думки про світловолосих дівчат і рожевий колір, носіть одяг рожевого кольору, він дуже вам йде, і до того ж він буде дуже популярним в..

B'язанні сукні 2016 - 2017

Мега актуальні цієї осені в'язані речі: сукні, кардигани, светри, джемпери. Теплі, якісні в'язані речі - невід'ємна частина осінньо-зимового гардеробу. В них дуже тепло і комфотно, модні, стильні, відмінного крою, просто знахідка! В'язане плаття зігріє Вас в холоди, підкреслить фігур..

Тренди осінь-зима 2016-2017

Сезон осінь-зима 2016-2017 порадує нас модою на різноманітні фасони,кольори і принти. Це не може не радувати, тому що не обмежує ні в чому! Модно практично все, що спаде на думку! Є звичайно й найактуальніші тенденції і саме про них ми поговоримо докладніше! І так - яскраві відтінки, екстравага..

Ми обновились!

Наша команда щаслива представити Вам оновлений сайт! Ми дуже плідно попрацювали і раді, що тепер нашим клієнтам буде зручно здійснювати покупки і з легкістю орієнтуватися на сайті.  Зручний  інтерфейс, стильний функціонал, а головне легкість в користуванні. Головні плюси оновл..