Базовий гардероб 2016

Базовий гардероб - це дуже цікаве поняття. Не ігноруйте поради стилістів і постарайтеся сформувати свій базовий гардероб. Це 8-10 універсальних за кольором і формою речей, які можна поєднувати між собою ііншими речами, складаючи все нові і нові образи!

Приклади речей базового гардероба: сіру сукню-міді, чорні штани, темно-синя спідниця, брючний костюм нейтрального відтінку, кардиган спокійного відтінку, туфлі сірого або бежевого кольору, білі кеди, сумка середнього розміру сірого або бежевого кольору.Такий асортимент речей забезпечить Вас десятками різноманітних нарядів. Це просто порятунок для ранкових зборів на роботу або прогулянку.

Уважно поставтеся до підбору кольорів, не забувайте про свій кольоротип, визначте його за допомогою тесту і знайдіть час на пошук базових речей, багато з яких можна підібрати на нашому сайті. Поради щодо підбору кольору: як не дивно чорний колір найскладніше поєднувати, зверніть увагу на сірий, бежевий, бордовий колір, такі речі зможете поєднувати з максимальною кількістю Ваших речей!