Тренди сезону Осінь-Зима 2020-2021

Плаття з бахромою

Бахрома займає одне з топових місць в списку модних тенденцій цього сезону. Довгою «локшиною» прикрасили буквально все: від теплих пальто до сумок. Та, звичайно ж сукні!

Шкіряні сукні

Шкіряні сукні в цьому сезоні в тренді, як відкриті, так і закриті - без рукавів або на тонких брителях в білизняному стилі, так і фасону футляр з довгими рукавами або з гудзиками.

Трикотажні сукні

Затишні і зручні трикотажні сукні дуже комфортні. Лаконічний фасон і спокійна кольорова гамма - ідеальне рішення для осені та зими. Довжина міді та максі, ну і міні також актуальні!

Плаття з паєтками

Паєтки - це найкрасивіший декор для суконь на свято! Поєднання довжини максі, прямого силуету, закритої форми і блискучих паєток, які повністю покривають плаття, це виглядає дуже ефектно.

Плаття з вирізами на талії

Замість спокусливих декольте цієї осені в тренді красиві вирізи в області талії. Навіть в холодну погоду, дизайнери пропонують модницям продемонструвати тіло, а також нові модні фасони суконь 2021

Мереживо

Сукні з мереживом в колекціях осінь-зима 2020-2021 дуже надихають. Наймодніші сукні в цьому сезоні з мережива саме чорного кольору. Довжина максі особливо актуальна.

Драпірування

Драпірування на сукнях - ще одна модна тенденція осені 2020-2021, яка нагадує про те, що тренди цього сезону креативні та оригінальні.

Плаття з воланами

У цьому сезоні дизайнери зробили ставку на волани та рюші, це завжди дуже надає образу жіночності та романтичності.

Жовтий колір

Один з найбільш трендових кольорів зимових суконь - жовтий. Як промінчик сонця, він нагадує про літо, це дуже скрашує сірі будні. Для святкових образів дизайнери традиційно пропонують золото, для повсякденного гардероба прекрасно підійде відтінок вершкового масла, яскравий лимон та зелене яблуко.

Модні принти і кольору суконь 2020-2021

Крім життєрадісних жовтих відтінків колірна палітра наповнена більш стриманими осінніми квітами - хакі, помаранчовим, коричневим, бургунді, бежевим та вугільно-сірим. Серед принтів в тренді клітка та квітковий.