Модні сукні осінь-зима 2017-2018


Сукні з шифону, мережива та сітки
В цьому сезоні дизайнери пропонують вдягати літні сукні з напівпрозорого шифону, мережива і сітки - Взимку! Наприклад, Christian Dior, Fendi і Chloé зуміли адаптувати цей тренд навіть для офісної та повсякденному моди, прикрасивши сукні прозорими рукавами і вставками. В осінньо-зимовому сезоні 2017-2018 нагота - найсміливіший тренд! Чим більше прозорого мережива і сітки буде в твоєму гардеробі, тим краще. І не забувай про чорний колір, він завжди на перших позиціях!

Купити плаття з шифону
Плаття з оксамиту
Одяг з оксамиту знову на піку популярності! Це і сукні, і взуття та аксесуари. Довгі вечірні моделі або нижче коліна в темних насичених відтінках! Винні, темно-сині, чорні і насичено-зелені. Одяг з оксамиту відтепер можна носити не тільки на свята. Осінні оксамитові сукні підходять і для офісного дрес-коду. Дизайнери додали в оксамитові сукні багатообіцяючий V-подібний виріз і спокусливі розрізи.

Купити плаття з оксамиту 
 
Атласні сукні
Дизайнери пропонують атлас як основу вечірніх нарядів. Але він знайшов своє застосування і в якості повсякденних суконь. У стилі білизни в ніжних пастельних відтінках. Це виглядає дуже ніжно та неймовірно стильно.

Купити плаття атласне
Плаття з воланами і рюшами
Пишні волани - це дуже жіночно! Рюші роблять сукню елегантною і неперевершеною! Цей декор надає сукням грайливості і незвичайності! Причому оборок і рюш може бути як трошки, так і дуже багато, в 4-5 рядів!

Купити плаття з волонами 
 
Плаття з хижим принтом
В осінньо-зимовому сезоні 2017-2018 хижі принти будуть прикрашати кожну деталь гардеробу, від сумки до сукні та брюк. Michael Kors, Balmain і Dolce & Gabbana представили неймовірну кількість нарядів з цими принтами. У моді не тільки природний раскрас хижаків, а й незвичайні червоні, темно-зелені, гірчичні і навіть смарагдові відтінки. Dolce & Gabbana запропонували імітувати плями леопарда і смужки зебри за допомогою паєток.

Купити плаття з хижим принтом
Одяг з квітковими візерунками
Навіть взимку в моді сукні з квітковими принтами і це прекрасно, продовжуємо літо на весь рік! Основний тренд - легкі сукні, повністю покриті квітковим візерунком. Для трудових буднів можна вибрати більш стримані моделі малюнком.

Купити плаття квітковими візерунками 
 
Плаття в горошок
Плаття в горох - в сезоні осінь-зима 2017-2018 знову будуть дуже популярні! Особливо в класичному чорно-білому варіанті. Може змінюватися тільки розмір самого горошку і його напрямок на тканині. Плаття в горох дуже жіночні і коккетліви, зверніть на це увагу!

Купити плаття в горошок
Плаття з вовни, твіду і трикотажу
Шерсть, твід і трикотаж займають в зимових образах гарну позицію, сукні відмінно виглядають з високими чоботями. Незвичайний крій та аксесуари, добре обіграють простоту теплих суконь. Можливий асиметричний крій, адже за допомогою такого фасону можна візуально виправити недоліки фігури.

Купити плаття з вовни.