12 модних трендів одягу весна-літо 2021! Яскраві тенденціі

  1. Прозорі матеріали
  2. Акцент на плечі
  3. Яскраві смужки
  4. Білизна як предмет гардероба
  5. Сітка
  6. Помаранчевий колір
  7. Домашній костюм
  8. Білі бавовняні сукні
  9. Рюшеманія
  10. "Затишні" сукні
  11. Квітковий прінт

Прозорі матеріали

Спідниці та сукні з тюлю та шифону - один з найсміливіших трендів майбутнього сезону. Дизайнери Sportmax, Alberta Ferretti і Christian Dior пропонують демонструвати оточуючим нижню білизну) Так що є привід придбати до весни кілька приголомшливо красивих комплектів чи суконь.

Акцент на плечі

Як і раніше дизайнери зосереджені на плечах. Пишні рукави gigot продемонстрували в своїх колекціях Zuhair Murad і Zimmermann, гострими плечима дивував і Balmain.

Яскраві смужки

У Лондоні та Парижі дизайнери не просто «розкреслили» одяг смужками, а й прикрасили їх в яскраві кольори. Versace, Adeam і Christian Dior демонстрували цей тренд 2021.

Білизна як предмет гардероба

Проблему нестачі вітаміну D дизайнери вирішили так: у весняно-літніх колекціях величезна кількість топ-бра та мікрошорти, які, стали повноправними членами модного гардероба. Приклади - у Miu Miu, Chanel і Alberta Ferretti.

Сітка

Одним з найпопулярніших матеріалів наступного сезону буде сітка. Дизайнери надихалися як рибальськими снастями, так і спортивною тематикою. Можна побачити дивимося в колекціях Louis Vuitton, Balenciaga і Acne Studios.

Помаранчевий

Колір апельсина - на весну дизайнери активно пропонують помаранчеву палітру. Issey Miyake і Sportmax вибрали помаранчеві відтінки для своїх суконь, а Versace і Jason Wu запропонували яскравий total look в цьому яскравому кольорі!

Домашній костюм

Карантин безумовно вплинув на моду: однією з найпопулярніших речей, які демонстрували дизайнери на Тижнях моди став домашній костюм. Зручні та комфортні моделі були в колекціях Balenciaga, Thakoon і Tom Ford.

Білі бавовняні сукні

Є тенденції моди, які ніколи не перестануть бути актуальними. Білий колір для літа - один з таких «вічних» трендів. У майбутньому році обов'язково  білою сукнею з бавовни - судячи з останніх показам Nehera, Valentin Yudashkin і Alberta Ferretti, це - must have літнього гардеробу 2021.

Рюшеманія

І знову у 2021 на подіумі оборки, рюші та волани всіх мастей і розмірів! У Miu Miu рюшами декорована вся передня частина напівпрозорої блузи, немов хвилі, набігають вони один на одного в багатошарових спідницях у Christian Siriano і перетинають по діагоналі розкішний вечірній топ у Isabel Marant.

Соціальна дистанція

Мода - це наслідок того, що відбувається в світі. Так що маски не тільки міцно увійшли в наше життя, але і стали частиною гардеробу. І, як виявилося, вони можуть бути і модними, і досить оригінальними. У цьому пропонують переконатися Rick Owens, Alice + Olivia і Christian Siriano.

"Затишні" зручні сукні

Довга сукня нині - не тільки прерогатива вечірньої моди. Виконані з трикотажу, стрейч-бавовни, кашеміру, джерсі та подібних матеріалів, вони м'яко і ніжно облягають фігуру і гарантують, що вам буде і затишно, і зручно. Приклади - у Michael Kors, David Koma і Khaite.

Квітковий принт

Ну і звичайно ж, весна і літо - це пора цвітіння. У тому числі - і в модному гардеробі. Збираємо букети в колекціях Marchesa, Giambattista Valli і Andrew Gn.