Новини

Теплий жіночий одяг

Зима все сильніше проникає в наше життя і куди ж тут без морозу та снігопаду. Та щоб в таку пору виглядати красиво та стильно ми підібрали для Вас нову колекцію теплого жіночого одягу. В'язані светри, джемпери, спідниці та плаття!!! Плаття: http://goody.com.ua/uk/odezhda/dlya-zhenshchin/..

Жіночі вишиванки

Вишиванка - не лише історичний спадок України але й зручна і модна річ, яка останнім часом стала користуватися дійсно великою популярністю не лише в Україні, але й в цілому світі. Орнаменти в етнічному стилі зараз як ніколи модні. Що ж змушує людей обирати цей давньоукраїнський одяг? По перше - ц..

Новорічні святкові сукні 2018

2018 рік - рік жовтої собаки, тому в Новорічну ніч актуальні будуть жовті сукні, золотисті, сукні пастельних відтінків, зелені та коричневі!  Звичайно чорні сукні, завжди класика і вони завжди доречні. Що стосовно силуетів суконь - в моді сукні з воланами,  рюшами, з шифоновими вставка..

Зимові плаття на Новий Рік

Навіть холодною зимою можна і потрібно носити сукні! Адже це дуже жіночно і привабливо! У нас на сайті http://goody.com.ua/ представлені дуже теплі і якісні сукні! У цьому сезоні, як ніколи, деякі моделі суконь можна поєднувати з брюками, це не тільки утеплює, але і виглядає дуже стильно! Так..

Плаття Зима 2017-2018. Модне вбрання для Нового Року

Новий рік - один з головних та очікуваних свят у році. Не дивно чому до нього прийнято так старанно готуватись. Це ж саме стосується і вбрання для Нового Року. Адже виглядати привабливо та стильно - як ніколи важливо! Саме для цього випадку ми підготували абсолютно нову колекцію плаття для нового ро..

Модні сукні осінь-зима 2017-2018

Сукні з шифону, мережива та сітки В цьому сезоні дизайнери пропонують вдягати літні сукні з напівпрозорого шифону, мережива і сітки - Взимку! Наприклад, Christian Dior, Fendi і Chloé зуміли адаптувати цей тренд навіть для офісної та повсякденному моди, прикрасивши сукні прозорими рукавами ..

Плаття оптом Зима 2017-2018

Зима на порозі і саме зараз найкращий час замислитись про тепле плаття для холодної погоди. Синоптики прогнозують що Зима 2017-2018 буде вкрай холодною. Тому не баріться, обирайте красиві зимові плаття оптом та вроздріб з нашого каталогу. Плаття з нової колекції вирізняються своєю нарядністю та в..

Повсякденні сукні 2017-2018

Почнемо з того, що носити плаття або спідницю на роботу зобов'язує дресс код багатьох підприємств, тому важливо підібрати зручний фасон, який не сковує, але при цьому тримає форму, не підкреслює недоліки фігури, а підкреслює переваги. Благо, що в наш час існує величезна кількість фасонів суконь,..

Плаття Осінь-Зима 2017-2018

Шикарний сезон в плані вибору фасонів суконь, дизайнери показали різноманітність новомодних тенденці та цікавих пропозицій! Отже, що в моді: Прозорі сукні з гепюра і шифону, чим більше прозорості - тим краще! Продовжують радувати нас сукні з оксамиту, сміливо купуйте плаття з цього матеріал..

Як замовити плаття

Виникли складнощі при створенні замовлення? Ми склали для Вас покрокові інструкції, лише оберіть найзручніший для Вас спосіб та вперед до вигідних покупок! 1. Через корзину на сайті На сторінці плаття, яке Ви вподобали, під ціною оберіть один з доступних розмірів та натисніть "Купити"...

Літні сукні великих розмірів 2017

Цим літом 2017 модно практично все! Тому підібрати сукні великих розмірів не буде складно. На нашому сайті Ви знайдете безліч актуальних новинок, різних фасонів і кольорів на будь-який смак! Плаття вільного крою, приталені, довгі та міді. Використовуються тільки якісні тканини, багато суконь з 100% ..

Літні плаття 2017

Літо вже на порозі, а погода ніяк не хоче це усвідомлювати. Але рано чи пізно, тепло переможе! Так що краще заздалегідь підготуватись і купити літнє плаття, щоб бути готовою показати себе у всій красі. Саме для такого випадку ми підготували для Вас нову колекцію. Зустрічайте плаття літо 2017. Куп..

Модні тренди весна-літо 2017

Цей сезон дуже зручний в плані розмаїття модних тенденцій, модно практично все! Будь-які кольори, будь-які фасони! Є, звичайно певні напрямки, але в принципі - модно все! Рожевий колір у всіх своїх проявах, від ніжно-пудрового до яскравої фуксії, буде на піку. Також фіолетові, блакитні, помаранче..

Плаття на випускний 2017

Ми зібрали для Вас в край необхідну колекцію - незвичайні випускні сукні 2017 року. Адже ця подія відбудеться вже зовсім скоро! Наші ніжні сукні на випускний здивують своєю красою, а також вишуканістю. У них кожна дівчинка буде виглядати дуже красиво і приверне до себе всю увагу! Плаття на випуск за..

У нас день народження! Goody 5 років!

5 років активної роботи, багато зусиль вкладено, багато висновків зроблено, багато суконь продано, багато позитивних моментів засвоєно! Величезне спасибі нашим постійним клієнтам і нашим партнерам-виробникам одягу! Спільна робота була приємною і корисною, взаємовигідною та продуктивною. Ми любимо..

Як вибрати плаття під фігуру

Одне з найбільш чудових властивостей суконь - великий вибір фасонів та форм, що зумовлено особливостями жіночої фігури. Дуже важливо знати, яке саме завдання носить те чи інше дизайнерське рішення, адже з цим знанням ви зможете по справжньому відкрити себе і використовувати переваги суконь на повну...

3 причини купувати у нас

Чому купувати у нас? Чим ми кращі за інших? Хто ми взагалі такі? Це питання, які хвилюють кожного, хто якимось чином потрапив на нашу сторінку в Інтернеті. І це не дивно, адже мова йде про занадто серйозні речі, щоб можна було нехтувати обережністю. Ми не будемо переконувати Вас, кидатися пустими фр..

Купити плаття оптом

Купити плаття оптом? Як не дивно - це не так просто, хоча пропозицій досить багато... Як бути впевненим, що товар якісний, що він буде вчасно доставлений? Багато питань і багато проблем. Зараз, в момент бурхливого розвитку інтернет-торгівлі оптом, коли є величезний вибір постачальників і виробник..

8 березня

Дорогі наші, щиро коханні жінки! Колектив Гуді вітає вас з наступаючим днем жіночності і бажає Вам завжди бути такими ж чарівними та неймовірними! Ми ж, в свою чергу, будемо продовжувати робити все можливе для цього, даруючи Вам можливість виглядати неперевершено та отримувати тільки позитивні ем..

Плаття великих розмірів 2017

Плаття великих розмірів завжди були та залишатимуться популярними, адже так важливо залишатися красивою та виглядати привабливо не залежно від розмірів або об'єму. Кожна жінка у будь якому віці та не дивлячись на її життєвий шлях, має право та, навіть, необхідність вдягатися відповідно до останн..

Весна наближається. Очікуємо плаття колекції 2017

Один з основних принципів сучасної жінки – це вміння доречно та ефектно виглядати у будь яку пору року, та незалежно до погодних умов, залишатися привабливою. Саме тому, так важливо заздалегідь визначитись з сезонним гардеробом, зважаючи на нові модні тенденції у світі української моди. Що ..

Зимові плаття 2017

Перед зимою жінки замислюються про свій гардероб всерйоз. Адже всім хочеться виглядати красиво і при цьому не мерзнути. Є багато варіантів суконь, які взимку допоможуть вам почувати себе стильно і комфортно? Кожен сезон дизайнери розробляють нові моделі і модні кольори, актуальні на один або кілька ..

Дитячі сукні 2016-2017

На нашому сайті з'явилася нова категорія - дитячі сукні оптом! Ми пропонуємо Вашим дівчаткам тільки модні моделі суконь, якісні і дуже красиві! Дівчатка дуже люблять цей вид одягу, тому дуже важливо обирати для них тільки зручні і ретельно підібрані за розміром плаття! Це важливо для її комфорту..

Плаття 2017

Модні тенденції цього сезону дуже радують! У моді яскраві насичені кольори, довжина міді, вільний крій і всілякі принти, також дизайнери демонстрували на подіумах однотонні сукні яскравих кольорів без принтів. У цьому сезоні легко бути модною, так як теплі тканини для суконь не змусять Вас мерзнути,..