Новини

Весняні тренди 2024: Модні сукні

Весняні тренди 2024: Модні Сукні, Натхненні Легкістю та Креативом Весна 2024 року вже на порозі, і разом з нею приходить натхнення на оновлення гардеробу, особливо суконь. Новий сезон обіцяє різноманіття стилів, форм та текстур у світі моди. Цей сезон стане святом для тих, хто цінує креатив та ел..

Гарячі тренди суконь літа 2023: Основні тенденції

Гарячі тренди суконь літа 2023: Основні тенденції Літо 2023 року приносить із собою захоплюючі модні тренди у світі суконь. Від сміливих поєднань до натхненних природою фасонів. Цей сезон буде яскравим і різноманітним. Ось деякі з основних тенденцій суконь, які привертатимуть увагу цього літа: ..

Трендові кольори одягу в сезон весна - літо 2023

Одяг стає не лише засобом захисту від погодних умов, але і виразом нашого стилю та настрою. Тому кольори, які ми вибираємо для наших нарядів, мають велике значення. Весна-літо 2023 року пропонує різноманітні кольорові варіації, серед яких можна відзначити декілька трендових кольорів. Жовтий Жо..

Модні сукні сезон весна-літо 2023

    Сезон весна-літо 2023 привносить в модний світ багато нових ідей та концепцій. У цьому сезоні наші дизайнери пропонують широку гаму суконь, щоб кожна жінка знайшла свій ідеальний варіант для будь-якої події.      Одним із головних трендів цього сезону є сукні..

Сукні сезон весна-літо 2023! Які моделі суконь в тренді, актуальні моделі суконь цієї весни?

Весна-літо 2023 привносить в модний світ багато нових ідей та концепцій. У цьому сезоні наші дизайнери пропонують широку гаму суконь, щоб кожна жінка знайшла свій ідеальний варіант для будь-якої події. Одним із головних трендів цього сезону є сукні в літніх кольорах, таких як білий, світлий р..

Сукні на Новий рік 2022!

Чорний Водяний Тигр – символ наступного року! Це дуже сильний та жорстокий хижак, він любить перемагати! Це чудовий час, щоб поставити собі нові цілі та досягти бажаних результатів! У 2022 році головними будуть дві стихії: дерево і вода. Дерево – символізує стабільність та конт..

Модні сукні осінь-зима 2021-2022

Бахрома Твід Золото і срібло Шкіряні сукні Мереживо Трикотажні сукні Пишний рукав Плаття з бахромою Дуже актуальна тенденція майбутнього сезону - бахрома. Нею дизайнери прикрасили і повсякденні сукні, і вечірні. Дуже цікавий тренд, особливо ефектно виглядає в динаміці. ..

12 модних трендів одягу весна-літо 2021! Яскраві тенденціі

Прозорі матеріали Акцент на плечі Яскраві смужки Білизна як предмет гардероба Сітка Помаранчевий колір Домашній костюм Білі бавовняні сукні Рюшеманія "Затишні" сукні Квітковий прінт Прозорі матеріали Спідниці та сукні з тюлю та шифону - один з найсміливі..

Основна палітра модних кольорів Пантон осінь-зима 2020-2021

Янтарно-помаранчевий - Amberglow Спокійний червоний - Samba Пісочний - Sandstone Класичний синій - Classic Blue Жовто-лаймовий - Green Sheen Припилений-рожевий - Rose Tan Ультрамариновий зелений - Ultramarine Green Червоно-коричневий - Fired Brick Нюдово-рожевий - Peach Nouga..

Тренди сезону Осінь-Зима 2020-2021

Плаття з бахромою Бахрома займає одне з топових місць в списку модних тенденцій цього сезону. Довгою «локшиною» прикрасили буквально все: від теплих пальто до сумок. Та, звичайно ж сукні! Шкіряні сукні Шкіряні сукні в цьому сезоні в тренді, як відкриті, так і закриті - без рукав..

Тренди сезону весна-літо 2020

Купити плаття на весну - дуже важлива потреба, яка з'являється перед початком нового сезону. Але що ж робити, коли асортимент настільки великий, що прямо губишся з вибором. Правильно - дізнатися про модні тенденції і підібрати плаття Весна 2020 саме для себе.   Прозорість Один з го..

Головні тенденції моди осінь-зима 2019-2020

Які головні тенденції моди осінь-зима 2019-2020?   Леопардовий принт «Леді в чорному» Total black Клітка Об'ємні плечі! Шкіряний тотал лук Хутро «під натуральне» Одяг в стилі панк   Леопардовий принт «Леопард», цей при..

Літні сукні від інтернет магазину Гуді. Новинки 2019

Літо в самому розпалі, і воно диктує свої умови для повсякденного гардероба. Тепер актуальними є легкі варіанти, здатні у саму сильну спеку дозволити тілу дихати. Але чи можуть це плаття? Звичайно! Наші дизайнери створили спеціальну колекцію з легких тканин і класичних фасонів. Кожна дівчина знайде ..

Модні тренди одягу весна - літо 2019

У цьому сезоні модними будуть пастельні відтінки і кораловий колір. Також класичні білий і чорний, які складають основу будь-якого базового гардероба. Якщо говорити про трендові принти 2019, то зверніть увагу на абстрактні або геометричні - смужка, горох, клітина. Головне правило - речі з принтами с..

Модні плаття великих розмірів весна 2019

Тенденції моди сезону 2019 дуже різноманітні, в моді плаття самих різних фасонів та кольорів! Трендові кольори на весну-літо 2019:   Фіеста (червоно-оранжевий) Шут Червоний (глубокий бордо) Куркума (яскраво-оранжевий) Живий Коралл (ніжно-кораловый) Рожевий Павлін (насичено р..

Модні сукні весна 2019

Плаття весна 2019, які в моді і де їх шукати? Авжеж на нашому сайті багато трендових новинок: https://goody.com.ua/uk/odezhda/dlya-zhenshchin/ В цьому році нам дуже пощастило, так як в моді безліч варіантів на будь-який смак! Плаття будь-якого крою, довжини, кольору, головне вдало їх поєднув..

Новорічні плаття 2019

Скоро Новий рік і кожна жінка, хоче виглядати надзвичайно на вечірці присвяченій Новому року! Як вибрати сукню на Новий рік 2019? Це рік жовтої земляної свині, потрібно обирати такі кольори: Жовтий. Золотистий. Коричневий. Сірий. Чорний. Головні тренди сезону, наймодніші сук..

Плаття осінь 2018

Плаття осінь 2018 - це нова колекція від найкращих український виробників, що покликана зробити Ваш осінній лук особливим. Адже осінь - це кардинально новий погляд на зовнішній вигляд та моду. Необхідно ретельно підготуватись до наступного сезону, щоб у випадку різкої зміни погоди Ви були у повній г..

Модні купальники 2018

У 2018 року дизайнери представили новинки неймовірних забарвлень і моделей купальників. У категорію модних трендів потрапили яскраві тенденції минулих років. Ви можете сміливо вибирати між рослинним, етнічним та геометричним принтом, приміряти сексуальне бікіні з воланами або закритий купальник в сп..

Модні сукні 2018

Модні сукні 2018 відрізняються достатком фасонів і кольорів і тому будь-яка модниця буде захваті від них і зможе створити свій неповторний образ. Навіть повсякденні сукні з колекції Весна-Літо 2018 відрізняться своєю оригінальністю і великим асортиментом модних суконь. Модні жіночі сукні з н..

Де купити плаття на випускний? Ось Вам відповідь!

Випускний - дуже важлива подія у житті кожної жінки, а головним вбранням вважаються святкові плаття на випускний, які виділяються своїми особливостями. Вишуканість, елегантність, відвертість - це все про них. Але сама родзинка - це гармонійне поєднання всіх цих параметрів. Ми створили саме таку коле..

Плаття сезон Весна 2018 - Новинки

Здається зима тривала вічність. Та тепер все змінюється, тому самий час змінювати і гардероб. Саме під цю подію ми підготували для Вас нову колекцію плаття весна 2018. Вроздріб та оптом від виробника, за низькими цінами та високої якості. Звісно ж з гарантією повернення та обміну. Одним словом - все..

Зимові плаття 2018. Теплі новинки недорого від виробника

Інколи холодна погода застає зненацька і в цей час доречно мати в гардеробі тепле та модне плаття. Саме такими новинками, якісними та недорогими, ми поповнили наш каталог українських в'язаних суконь. Плаття, виконані в'язкою з ажурними косами. Модель прилеглого фасону підкреслить переваги..

Плаття 2018. Що нас чекає у новому році?

Всіх модниць цікавить одне і те саме питання - які плаття будуть модними у 2018. Поспішаємо Вас заспокоїти, адже нічого кардинального не зміниться в порівнянні з роком минулим. Але ж свої особливості будуть... 1. Ви, напевно, помітили, що плаття дещо виросли в ціні. В більшості випадків це б..